Voor al uw perfect verzorgde muziek- en theater activiteiten!

G

staat voor Geluid. Zoals gezegd vanuit hobby gegroeid al 35 jaar ervaring met verzorging van geluid en licht. De laatste jaren hebben we ons met name gericht op licht- en (draadloze) geluidsverzorging van (openlucht) toneel en theater producties. Hierbij wordt voor het licht gedeelte samengewerkt met het gespecialiseerde theater belichtingsbedrijf Stagelighting.

C

staat voor Computer. TGCS doet computer beheer voor het midden en kleinbedrijf. Dit bestaat uit advies, verkoop en beheer. Wij hebben een formule ontwikkeld die bestaat uit dagelijks controle van uw ICT omgeving en wekelijks of maandelijks beheer on-site, net wat u wil. U heeft altijd te maken met de zelfde expert wat zorgt voor continuïteit van uw ICT oplossing en een expert die uw omgeving ook echt kent.

S

staat voor Scuba. Dit is ook gegroeid uit hobby, maar naar verloop van tijd is de overstap naar professioneel instructeur gemaakt. Hierbij gaan we er van uit dat u zo snel mogelijk uw brevet wil halen, en daar zijn we ook op ingericht. In twee weken uw Padi Open Water Scuba Diver brevet halen waarmee u over de gehele wereld kan duiken is mogelijk.

T

staat voor Tiesinga, oftwewel Erik Tiesinga de oprichter van het bedrijf TGCS in 1999. Erik is vanaf 1981 actief in de licht- en geluidsverhuur branche, al was dat vanaf 1981 slechts hobbymatig. Dit heeft wel de basis gelegd voor de jarenlange ervaring. In 1999 besloten om er echt een bedrijf van te maken. Hier is in de loop van de jaren de computer activiteit bij gekomen na het halen van de MSCE certificatie in 2000. De duikactiviteiten zijn er bij gekomen na het behalen van de PADI instructiebevoegdheid in 2010

Waar staat TGCS nu eigenlijk voor?

    Telefoon:   (+31) 0598-632834
   Mobiel:    (+31) 0626-144166
  KVK: Groningen 02069410
© Copyright 2017 TGCS / Hanzzz Webdesign