Voor al uw perfect verzorgde muziek- en theater activiteiten!
Merken
Wij gebruiken voornamelijk professionele apparatuur. Niets er vervelender dan op een locatie staan met apparatuur die je in de steek laat. Dat kan uiteraard altijd gebeuren, maar door gebruik te maken van topmerken wordt deze kans geminimaliseerd. Omdat wij vertrouwen hebben in de kwaliteit maken we graag reclame voor deze merken, en een aantal verkopen wij ook. Zie daarvoor onze verkoop pagina.


Mengtafels:


Mengtafels gebruiken wij uitsluitend van Roland Digital en Allen & Heath.
Een mengtafel is het hart van je geluidsverzorging, dus betrouwbaarheid is van het grootste belang.
Roland en Allen & Heath staan bekend als professionele en betrouwbare merken.


Effecten:


Onze effecten worden (zover niet in de mengtafel aanwezig) verzorgd door DBX apparatuur. Met name bij rondom gevoelige theater microfoons is een feedback destroyer een belangrijk instrument om het geluid fatsoenlijk te kunnen versterken. Maar ook de compressor/limiter zijn van wereldklasse.


Luidsprekers & versterking:


Active luidsprekers verhuren wij QSC actieve speakers. QSC is een uitermate betrouwbaar en bekend merk in de professionele scene.

Rookmachines & Hazers


Rook- en hazemachines gebruiken we van het merk Look. In het verleden hadden we low-cost merken, maar deze laten je op den duur in de steek. Dit wil zeggen verstopte rookmachines en haze machines met nauwelijks output. Sinds Look apparatuur hebben we hier geen last meer van.

Projectie:


Voor onze beamers hebben we geen vast merk. Voor projectieschermen echter wel. Hiervoor gebruiken we uitsluitend Projecta. Dit merk staat bekend om goede kwaliteit en innovatie. Projecta levert niet alleen statief schermen, maar ook spanschermen of schermen voor vaste installatie. Dit alles in schermen die van voren of van achteren belicht kunnen worden.

Rigging:


Voor onze truss vertrouwen wij op Prolyte. Dit van oorsprong Nederlandse bedrijf heeft intussen een wereldwijde reputatie opgebouwd als goed en betrouwbaar. Dit is ook onmisbaar als je een truss boven het publiek hebt hangen.

Microfoons:


Voor microfoons en draadloze set gebruiken wij uitsluitend Sennheiser en onze eigen TGCS microfoons. De TGCS microfoons hebben we laten produceren door een gerenommeerde fabrikant met de door ons gewenste specificaties. Deze verkopen wij ook, zie hiervoor onze verkoop pagina.
De rest van onze (draadloze) apparatuur is uitsluitend Sennheiser. Dit is een wereldmerk die ook in professionele omgevingen wordt gebruikt. Wij gebruiken voornamelijk de 500G3 serie. Eerlijk is eerlijk, dit is uitstekende apparatuur, maar niet de absolute top. Absolute top is bedoeld voor studio opnames, en het echte topsegment. Echte top apparatuur heeft ook een prijskaartje, en de doelgroep waar wij ons op richten heeft hier niet de financiële middelen voor. De 500G3 serie is echt “the best of the rest”. Deze is betaalbaar en levert zeer goede prestaties..
Naast deze merken verhuurt TGCS nog andere merken. Een aantal daarvan zijn zeker goed (bijvoorbeeld Behringer, Gemini, Showtec, Eurolight of Botex), maar zien wij niet als een echt pro-merk. Dit wil niet zeggen dat het slecht is, maar er zijn betere. Apparatuur dat echt aan de onderkant van de markt zit (DAP, Skytec etc), zit zeer bewust niet in ons assortiment.
    Telefoon:   (+31) 0598-632834
   Mobiel:    (+31) 0626-144166
  KVK: Groningen 02069410
© Copyright 2017 TGCS / Hanzzz Webdesign