Voor al uw perfect verzorgde muziek- en theater activiteiten!
Wij hebben zelf één full color laserprojector in de verhuur. Dit is een full diode projector opgebouwd uit 1600mW / 445nm blauw, 1000mW / 520nm groen en 700mW / 637 nm rood, totaal ruim 3 Watt. Deze lasershow is geschikt tot middelgrote beamshows of als special effect. Wil je een grotere show met meerdere lasers of echt spectaculaire animaties, dan kunnen we u ook in contact brengen met je juiste specialisten. Vergeet niet dat het neerzetten een goede lasershow een vak apart is, en dat dit niet iets is wat je er zo even bij doet. Omdat je met laser zeker moet weten waar je mee bezig bent (een stilstaande straal in het publiek kan ogen beschadigen), wordt deze projector niet zonder begeleiding verhuurd, tenzij je een vorm van certificering kan aantonen.
Naast deze ene laserprojector hebben wij meerdere lasers in de verhuur in samenwerking met Brightlight Laserequipment. Brightlight is een multidisciplinair bedrijf wat gaat van productie van laserbronnen en laserprojectoren tot verhuur en verkoop van laserprojectoren.
De kwaliteit van deze laserbronnen en projectoren is Europees. Dit wil zeggen dat het zeker langer mee gaat dan de 2 jaar waarna de goedkope vergelijkbare Chinese producten het vaak af laten weten. In  onderstaande afbeelding zijn 2 projectoren te zien die 4,5W aan laservermogen afleveren bij 0,6mrad. De scans doen 40pps wat genoeg is voor de meest veeleisende beamshow. Ze zijn voorzien van een safetystop aansluiting en ILDA In/Out.
Maar zoals gezegd maakt Brightlight  custom made laserbronnen en projectors. Brightlight is gespecialiseerd in full diode lasers. In het verleden waren laser vaak van het DPSS type. Het probleem is dat deze duur zijn en snel verouderen met als gevolg snel vermogen verliezen om uiteindelijk geen licht meer geven. Bij Brightlight bepaal je zelf dus wat er in komt. Uiteraard wordt je voorzien van deskundig advies. De full color en full diode laserprojectoren kunnen geleverd worden in vermogens tussen 1 en 35watt.
Laser

Laser is het meest magische lichteffecten die er bestaat. Vroeger met DPSS techniek, tegenwoordig volledig met diode lasers.
    Telefoon:   (+31) 0598-632834
   Mobiel:    (+31) 0626-144166
  KVK: Groningen 02069410
© Copyright 2017 TGCS / Hanzzz Webdesign